despre-noi1

În România, designerii au parte de o promovară slabă, dar ce-i drept mai bună ca în anii trecuţi, fiindcă deja avem de a face cu o piaţă solidă în domeniul (re) amenajărilor interioare. Organizarea târgurilor romanesti de design, este una din strategiile de promovare pentru specialişti. Dacă înainte cuvântul design era cunoscut mai mult în domeniului vestimentar, astăzi cu paşi lenţi dar siguri,  începe să fie asociat cu „manopera” amenajărilor interioare.

„Redefineste-ţi Universul” este campania în curs de derulare, implementată unui showroom din Bucureşti, care devine din ce în ce mai activ pe piaţa produselor de amenajări interioare: „Decora House”.

Numele campaniei, „Redefineste-ţi Universul” are dublu înţeles: Universul de cele mai multe ori este ascoiat cu inteoriul uman. Totodată Universul este şi spaţiul interior al casei noastre. Ideea campaniei este să ne arate că amenajarea spaţiului persoanal nu înseamnă să-ţi cumperi vopsele decorative şi atât. Este un proces extensiv care necesită colaborarea cu specialiştii în domeniu.

Pentru oameni, spaţiul personal este un resort din care se încarcă cu energia necesară pentru provocările cotidiene; O amenajare interioară este ca o acţiune de re-branding: ne reprezintă în faţa prietenilor apropiaţi şi ne defineşte universul interior” (Irina Mateescu, project manager &Strategist BC).

Am fost în „Decora House” şi acolo am avut ocazia să aflu mai multe despre secretele de producţie ale companiei şi gama de produse până la serviciile auxiliare pe care le oferă clienţilor.

M-am pierdut în varietatea produselor decora house, gama este foarte largă: de la vopsea decorativă şi tapet până la profile decorative. Trebuie să vedeţi tapetul realizat în stilul renascentist cu elemente vegetale. Florile în auriu stilizate pe diferite fundaluri de tapet învie eleganta şi exuberanta epocii renascentiste.

19-640x384           52-640x384 (1)

În cadrul campaniei s-a realizat catalogul „Redefineste-ţi Universul”, în dorinţa de a oferi publicului consumator informaţii utile despre life & stile. Aici veţi găsi şi o serie de interviuri relizate cu specialiştii în domeniul reamenajărilor interioare: designeri şi arhitecţi. Vă recomand interviul cu Mihnea Ghildus, unul dintre cei mai bine promovaţi designeri romani. Aici veţi descoperi că munca de designer implica nu doar creativitatea ci şi ergonomia obiectului produs: DH-interviu-Ghildus

Cu această ocazie, consumatorul îşi va da seama, că are nevoie de serviciile unui designer, în definirea spaţiului interior.

Vă propun o vizită în showroom şi o incursiune in lumea designului romanesc