Elena Ghițoiu/ Fondator & Redactor șef ArTeVezi, Jurnalist de artă. Anii de studiu în teoria artei și experiența de freelancer în comunicare o duc direct la obiect fără prea multă emfază. Crede că arta trebuie înțeleasă în termeni cât mai simpli, departe de noțiuni abstracte și metafore care o transplantează în discursuri greu de înțeles. În prezent, colaborează cu diferite instituții private culturale pentru proiecte ce țin de educație, cercetare și activități de PR.  (facebook, instagram, linkedin

Oana Bălțatu/ Visual project manager & Graphic designer ArteVezi. Oana este interesată de tot ceea ce înseamnă forma de expresie artistică și în special de modul în care poate conceptualiza și exprima vizual un mesaj. În prezent Oana dezvoltă diferite proiecte artistice foto-video, iar în cadrul ArteVezi este fotoreporter și videographer pentru canalul Arta la Putere. (instagram)

Teodor Horea: Videographer, curator de muzică si sound designer ArteVezi. Teodor este artist multidisciplinar (compozitor, fotograf și cineast), absolvent de cinematografie în cadrul Universității Naționale de Cinema și Dramă din București. În prezent creează concepte în care îmbină mediile favorite de expresie: muzică și imaginea de film. În cadrul platformei ArteVezi realizează interviurile cu artiștii muzicienii și sound designul pentru canalul Arta la Putere. (instagram)

Maria Xypolopoulou/ Curator și critic de artă independent & colaborator ArteVezi. În prezent este doctorandă în istorie la Universitatea Paris 1 (Panthéon – Sorbona). Teza Mariei analizează utilizarea fotografiei în reprezentările culturale de gen din timpul Primului Război Mondial în Balcani. Și-a prezentat proiectele artistice în Grecia și Franța în colaborare cu galerii, instituții și alți curatori de artă.  Maria prezintă artiste din spațiul balcanic, în cadrul platformei de comunicare în cadrul rubricii Satelit 01001 de pe platforma ArteVezi. (facebook, instagram)

Gabi Cherciu/ Jurnalistă de artă & colaboratoare ArteVezi. În calitate de masterandă CESI, Gabi a realizat că dialogul este foarte important pentru a crea comunități artistice solide. În prezent cercetează fluiditatea lumii cu toate fațetele ei, motiv pentru care caut în artă un mijloc prin care să se unească cu oameni cât mai diverși, care să nu discrimineze și prin care să declanșe împreună un dialog real despre problemele zilelor noastre. Gabi Cherciu a contribuit la dezvoltarea secțiunii Untitled prin interviurile pe care le-a luat artiștilor prezenți în cadrul concursului /UNTITLED. (instagram)

Bogdan Afrasinei/ Traducător & Moderator de știri internaționale ArteVezi. În 2016, Bogdan a obținut certificatul de traducător autorizat și până în prezent a colaborat cu multe instituții și agenții publice. De mic a avut norocul să fie ghidat spiritual prin lumea artei de către bunicul său – istoric și critic de artă român. În prezent, Bogdan moderează știri internaționale și traduce articole din franceză, engleză și spaniolă pentru rubrica Satelit 01001. (instagram)

Pentru preluarea comunicatelor de presă răspundem la adresa de e-mail: contact@artevezi.com

Mulțumiri speciale lui Dan Benzakein (Seeds planter & lead gardener la Realities, the Romanian VR & AR Think Tank)

Anne-Marie Lolea/ studentă ITA și colaboratoare ArteVezi. Anne-Marie Lolea este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Istoria și Teoria Artei, din Universitatea Națională de Arte București. Are un mare apetit pentru tot ceea ce înseamnă viață culturală, fiind prezentă, pe cât poate, la majoritatea evenimentelor din oraș. Pasiunea ei se regăsește într-o activitate creativă, scriind despre artiștii, galeriile și lucrările cu care intră în contact și despre care simte că are ceva de spus.