Elena Ghițoiu/ Fondator & Redactor șef ArTeVezi, Jurnalist de artă. Anii de studiu în teoria artei și experiența de freelancer în comunicare o duc direct la obiect fără prea multă emfază. Crede că arta trebuie înțeleasă în termeni cât mai simpli, departe de noțiuni abstracte și metafore care o transplantează în discursuri greu de înțeles. În prezent, colaborează cu diferite instituții private culturale pentru proiecte ce țin de educație, cercetare și activități de PR.  (facebook, instagram, linkedin

Oana Bălțatu/ Visual project manager & Graphic designer ArteVezi. Oana este interesată de tot ceea ce înseamnă forma de expresie artistică și în special de modul în care poate conceptualiza și exprima vizual un mesaj. În prezent Oana dezvoltă diferite proiecte artistice foto-video, iar în cadrul ArteVezi este fotoreporter și videographer pentru canalul Arta la Putere. (instagram)

Teodor Horea: Videographer, curator de muzică si sound designer ArteVezi. Teodor este artist multidisciplinar (compozitor, fotograf și cineast), absolvent de cinematografie în cadrul Universității Naționale de Cinema și Dramă din București. În prezent creează concepte în care îmbină mediile favorite de expresie: muzică și imaginea de film. În cadrul platformei ArteVezi realizează interviurile cu artiștii muzicienii și sound designul pentru canalul Arta la Putere. (instagram)

Maria Xypolopoulou/ Curator și critic de artă independent & colaborator ArteVezi. În prezent este doctorandă în istorie la Universitatea Paris 1 (Panthéon – Sorbona). Teza Mariei analizează utilizarea fotografiei în reprezentările culturale de gen din timpul Primului Război Mondial în Balcani. Și-a prezentat proiectele artistice în Grecia și Franța în colaborare cu galerii, instituții și alți curatori de artă.  Maria prezintă artiste din spațiul balcanic, în cadrul platformei de comunicare în cadrul rubricii Satelit 01001 de pe platforma ArteVezi. (facebook, instagram)

Bogdan Afrasinei/ Traducător & Moderator de știri internaționale ArteVezi. În 2016, Bogdan a obținut certificatul de traducător autorizat și până în prezent a colaborat cu multe instituții și agenții publice. De mic a avut norocul să fie ghidat spiritual prin lumea artei de către bunicul său – istoric și critic de artă român. În prezent, Bogdan moderează știri internaționale și traduce articole din franceză, engleză și spaniolă pentru rubrica Satelit 01001. (instagram)

Ana Spânu / Traducătoare & Moderatoare de știri internaționale ArteVezi. Ana este absolventă  a Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan al Universității din București. Mereu fascinată de litere și artă, a tradus cu poftă  proză pentru varii publicații. În prezent, predă engleză, iar pentru ArteVezi moderează știri din sfera artei internaționale pentru rubrica Stelit 01001.

Pentru preluarea comunicatelor de presă răspundem la adresa de e-mail: contact@artevezi.com

Mulțumiri speciale lui Dan Benzakein (Seeds planter & lead gardener la Realities, the Romanian VR & AR Think Tank) și Anei Ghițoiu