11 Oct at 19:00-03:00

Casa Caragiale Str. I.L. Caragiale nr. 21-23

Un mesaj de noapte albă este “ia-mă cu tine!“ și  te întâmpină secondat de muzică din Casa Caragiale aflată pe strada cu același nume la nr 21-23. Statement-ul expoziției te invită la o interacțiune mai puternică cu arta, la un catharsis senzorial prin particparea ta afectivă la mesajul artistic.

La intenția curatorială a Meei Von Streck răspund 8 artișți vizuali: Elena Albu, Otto Constantin, Magdalena Pelmus, Bogdan Pelmus, Meea von Streck, Adriana Untilov, Cornelia Untilov, Alexandru (Melle) Militaru. În cadrul expoziției artiștii participa cu lucrări de grafică, pictură, instalație și obiect.

“<<Ia-mă cu ține!>> este invităţia pe care ţi-o lansăm ţie, iubitorule de artă, în Noaptea Albă a Galeriilor.
Te invităm să iei cu ține o privire, o imagine, chiar şi un obiect dacă vrei să păstrezi mai mult decât amprenta unei amintiri.
Vei putea pătrunde în intimitatea gândului nostru şi relaţionând cu noi şi lucrările noastre la un nivel interior, organic, vei simţi pasiunea actului creaţiei.

v Noi îţi oferim, individual şi cu generozitate, câte o bucăţică din făptura noastră creativă, din imaginaţia materializată în culoare şi formă, pentru a continua o clipă de plăcere artistică dincolo de efemeritatea momentului. Tu hotărăşti ce iei cu ține!” (Meea von Streck, )