Noi suntem de aceeași părere cu artiștii: că o lucrare bună vorbește de la sine …  Dar cine stabilește valoarea ei? O să lăsăm acest lucru pe mâna specialiștilor în domeniu și între timp noi lansăm un open call pentru toți artiștii din lume!

Se numește: /UNTITLED!

—->>Tot de la artiști am aflat că UNTITLED este de fapt un titlu! De multe ori i-am auzit pe la vernisaje, că unele exponate trebuie să rămână UNTITLED, pentru că povestea se află în ochii privitorului, nu în texte. 🙂

—->> Așa că noi ne-am gândit la un concurs care să se numească /UNTITLED. Îl organizăm săptămânal pentru tine, iar tu alegi care este cea mai potrivită zi până sâmbătă inclusiv, ca să scoți din off și să pui on o lucrare pe pagina ta personală de instagram cu următoarele mențiuni: tag pe @artvezi3 și #untitled1.

—->>Cum ne ajuți să te avem mai bine în vedere? După ce ai lucrarea on, ne trimiți pe mesageria privată a paginii de Instagram (care ți-e mai la îndemână) link-ul postării / UNTITLED și adresa de e-mail.

—->>Pe ce perioadă de timp se va desfășura concursul?
Săptămânal.

—->>Ce îți oferim?

Posibilitatea de promovare:

***În secțiunea „artiști”, printr-un interviu pe site-ul oficial Artevezi aici:

https://artevezi.com/category/specialists/artist/

***În sectiunea ” /Untitled” prin uploadarea imaginii câștigătoare.

***Pe canalele de socializare ArTeVezi, aici & pe instagram:

https://www.instagram.com/artevezi3/

—->>Cine stabilește câștigătorii? Specialiștii, evident!

În fiecare săptămână invităm pe cei mai artsy dintre ei, ca să pună eticheta / UNTITLED ( galeriști, curatori, specialiști în PR și marketing digital).

—->>Când anunțăm câștigătorii? La sfârșitul fiecărei săptămâni, pe canalele noastre de comunicare.

—->>Pentru alte detalii, trimiteți mesaj în privat!

Așteptăm să ne vedem în Untitled!:)