Noi suntem de aceeași părere cu artiștii: că o lucrare bună vorbește de la sine…  Dar cine stabilește valoarea ei? O să lăsăm asta pe mâna specialiștilor în domeniu și între timp noi lansăm un open call pentru toți artiștii din lume:

Se numește: /UNTITLED.

—->>Tot de la artiști am aflat că UNTITLED este de fapt un titlu!  De multe ori  i-am auzit pe la vernisaje, că unele exponate trebuie să rămână UNTITLED, pentru că adevărul se află întotdeauna în ochii privitorului nu în texte. 🙂

—->> Așa că noi ne-am gândit la un concurs /UNTITLED. Îl organizăm săptămânal pentru tine, iar tu alegi care este cea mai potrivită zi până Sâmbătă inclusiv, ca să scoți din off și să pui on o lucrare pe pagina ta personală( facebook / instagram) cu următoarele mențiuni: tag pe ArTeVezi, #artevezi, #teveziprinarta și /UNTITLED

—->>Cum ne ajuți să te avem mai bine în vedere? După ce ai lucrarea on, ne trimiți pe mesageria privată a paginii de facebook artevezi sau pe cea de Instagram (care ți-e mai la îndemână) link-ul postării / UNTITLEDși adresa de e-mail.

—->>Pe ce perioadă de timp se va desfășura concursul?
Săptămânal.

—->>Ce îți oferim? Posibilitatea de promovare:

***În secțiunea „Artiști”, printr-un interviu pe site-ul oficial Artevezi aici:

https://artevezi.com/category/specialists/artist/

***În sectiunea ” /Untitled” prin uploadarea imaginii câștigătoare.

***Pe canalele de socializare ArTeVezi, aici & pe instagram:

https://www.instagram.com/artevezi3/

—->>Cine stabilește câștigătorii? Specialiștii, evident!

În fiecare săptămână invităm pe cei mai artsy dintre ei, ca să pună eticheta / UNTITLED (artiști consacrați, galeriști, curatori, masteranzi ITA & CESI).

—->>Când anunțăm câștigătorii? La sfârșitul fiecărei săptămâni, pe canalele noastre de comunicare.

—->>Pentru alte detalii și nelămuriri, trimiteți mesaj în privat!

START!

Așteptăm să ne vedem în Untitled!:)