BRuN, lasansează joi, 29 iulie, începând cu ora 19:00, un concept expozițional în mijlocul unui shop cu urban vibes. Evenimentul de deschidere a expoziței analog OUT / FIRST layer [social affair] îi are ca protagoniști pe artiștii muraliști Bogdan Cazacincu & Răzvan Răucescu, care participă cu 15 lucrări realizate în spirit urban. Exponatele variază de la pictură în tehnnică mixtă cu acrylic și spray pe pânză, la obiecte sculpturale vopsite. 

Galeria unde se desfășoară expoziția se află în interiorul magazinului Footshop și poate fi vizitată timp de o lună, până pe 27 august, pe Str. Câmpineanu nr. 20. 

„analog OUT este un eveniment pilot, o  lansare publică a proiectului BRUN alături de artiști, parteneri, prieteni și curioși.” (Răzvan Băbiceanu / fondator BRuN)

„Lucrările artiștilor comunică foarte bine, sunt într-un dialog și Ideea noastră de la care am început a fost să aducem arta mai aproape de oameni, astăzi, într-un spațiu neconvențional. Am ales locația, am găsit artiștii, care se potrivesc foarte bine în contextul dat și am dezvoltat un concept de eveniment urban, cu beats by Herodot și good vibe. Ambii artiști sunt colaboratori Brun, încă de la început. Sunt artiști cu care avem o relație foarte bună, încă de la primele discuții; iar galeria în care organizăm expozitia este inclusă în spațiul magazinului, dar are autonomie. Spațiul acesteia este foarte bine dotat pentru panotarea unei expoziții profesioniste iar zona de la parter va fi pregatită pentru lounge & drinks.” (Răzvan Băcineanu/ fondator BRuN). 

 

Bogdan Cazacincu – Hundorf (2019) acrylic and spray on canvas / 100 x 140 cm

 

Bogdan Cazacincu – City (2020) acrylic and wood / 20 x 20 x 43 cm

 

Razvan Raucescu – The Roper Stone 4 (2019) mixed technique / 60 x 50 cm

 

Razvan Raucescu – The Roper Stone 4 (2019) mixed technique / 60 x 50 cm

 

Articol- Elena Ghițoiu