11112546_10204199485580048_7702015537877061249_o

DECADENCE, este titlul unei expoziţii , nu de pictură aşa cum v-am obişnuit până acum, ci de pantofi.

Pantofii semnaţi de Bianca Georgescu , deja devenit un brand în lumea designului românesc şi nu numai au fost expuşi la galeria 15DESIGN din Centrul Vechi al Bucureştiului, în ” Hanul cu Tei”.
DECADENCE este un joc specific paradoxalului combinat cu ludicul. Trebuie  să vă lămuresc de ce ochiul meu critic a văzut aşa:
În afislul care inaugureaza expoziţia apare o femeie într-un costum de baie provocator şi bineînţeles că aici nu lipsesc accesoriile de efect precum ochelarii şi… pantofii cu tocuri înalte. Aş putea spune că face apel la decadenţa morală a femeii care se lasa descoperita.
Acest detaliu m-a făcut să cred că ajung într-o expoziţie unde se va ţine o dezbatere psihologica despre moralitatea societăţii de astăzi, dar surprinzător am ajuns la un eveniment de lansare al unui brand de pantofi :”Bianca Georgescu”.
Aşteptările noastre au întotdeauna parte de surprize: DECADENCE este titlul asociat cu rugina şi coroziunea fierului, cu locurile marginale şi spaţiile industriale neamenajate, suburbane, DECADENTE;
De aici şi întreaga colecţie „ DECADENCE ” de pantofi, cu pattern-urile roşiatice ale ruginei şi patinate ale obiectelor peste care trece timpul .
Şi fiindcă tot am ajuns la noţiunea timpului, trebuie să vă las ca să vin cu alte noutăţi …Vă dau un sfat: Vizitaţi rapid magazinul Biancăi Georgescu. Merita!

DSC_2098              DSC_2101

DSC_2103                   DSC_2099