Website-ul ArTeVezi este o platformă colaborativă de comunicare dedicată: artiştilor, curatorilor, criticilor, galeriştilor, colecţionarilor de artă contemporană, experţilor în PR.cultural şi organizaţiilor de marketing creativ şi comunicare.

Dacă interesul tău pentru artă este mai mare decât pasiunea pe care o ai pentru frumos, înseamnă că deja te afli într-un context unde te vezi prin artă!

Să facem cunoștință:

Elena Ghițoiu(editor & content writer)/Cred că arta trebuie înțeleasă în termeni cât mai simpli, departe de noțiuni abstracte și metafore care o transplantează în discursuri scientiste. Anii de studiu în teoria artei și experiența de freelancer în comunicare mă duc direct la obiect fără prea multă emfază. 

Oana Bălțatu (fotograf/grafician)/Sunt interesată de tot ceea ce înseamnă forma de expresie artistică și în special de modul în care poți conceptualiza și exprima vizual un mesaj.

Irina Gabriela-Rus (content writer)/Am avut o disertație despre anxietate și râs la Francis Bacon și James Ensor. Îmi plac cuvintele hubermaniene și imaginile rizomatice. Uneori fac colaje suprarealiste inspirate de Max Ernst. Feministă. Deleuzeană. Semidoctă.

Pentru preluarea comunicatelor de presă răspundem la adresa de e-mail: contact@artevezi.com

Pentru colaborări în parteneriat și alte detalii răspundem la nr. de tel: 0770.843.462