Suntem un start-up editorial dedicat industriilor culturale și creative prin promovarea artiștilor aflați la primii pași în contact cu piața de artă contemporană.

Să facem cunoștință:

Elena Ghițoiu / Fondator & Redactor șef ArTeVezi: Cred că arta trebuie înțeleasă în termeni cât mai simpli, departe de noțiuni abstracte și metafore care o transplantează în discursuri greu de înțeles. Anii de studiu în teoria artei și experiența de freelancer în comunicare mă duc direct la obiect fără prea multă emfază. 

Oana Bălțatu / Fotograf & grafician: Sunt interesată de tot ceea ce înseamnă forma de expresie artistică și în special de modul în care poți conceptualiza și exprima vizual un mesaj.

Stanca Soare / Vizual artist & redactor de știri externe: Absolventă a Școlii Naționale Superioare de Artă din Bourges, în prezent, colaborez cu Artevezi la rubrica Satelit 01001, unde gândesc articole pe teme sociale și artistice, cu noutățile din spațiul balcanic și european. Consider că practicile artistice fac parte din societatea actuală indiferent de țară.

Pentru preluarea comunicatelor de presă răspundem la adresa de e-mail: contact@artevezi.com

Mulțumiri speicale lui Dan Benzakein (Seeds planter & lead gardener la Realities, the Romanian VR & AR Think Tank)