Suntem un start-up editorial dedicat industriilor culturale și creative prin promovarea artiștilor aflați la primii pași în contact cu piața de artă contemporană.

Să facem cunoștință:

Elena Ghițoiu/ Fondator & Redactor șef ArTeVezi: Cred că arta trebuie înțeleasă în termeni cât mai simpli, departe de noțiuni abstracte și metafore care o transplantează în discursuri greu de înțeles. Anii de studiu în teoria artei și experiența de freelancer în comunicare mă duc direct la obiect fără prea multă emfază. 

Oana Bălțatu/ Fotograf & grafician: Sunt interesată de tot ceea ce înseamnă forma de expresie artistică și în special de modul în care poți conceptualiza și exprima vizual un mesaj.

Stanca Soare/ Vizual artist & redactor de știri externe: Absolventă a Școlii Naționale Superioare de Artă din Bourges, în prezent, colaborez cu Artevezi la rubrica Satelit 01001, unde gândesc articole pe teme sociale și artistice, cu noutățile din spațiul balcanic și european. Consider că practicile artistice fac parte din societatea actuală indiferent de țară.

Gabi Cherciu/ Jurnalist de artă & content writer: „În calitate de masterandă CESI, am realizat că dialogul este foarte important pentru a crea comunități artistice solide. Acum cercetez fluiditatea lumii cu toate fațetele ei, motiv pentru care caut în artă un mijloc prin care să mă unesc cu oameni cât mai diverși, care să nu discrimineze și prin care să declanșăm împreună un dialog real despre problemele zilelor noastre. „

Bogdan Afrasinei/ Entuziasmat de artă & traducător autorizat: În cadrul platformei ArTeVezi, traduc articole din franceză și spaniolă în română. În 2016, am obținut certificatul de traducător autorizat și până în prezent am colaborat cu multe instituții și agenții publice.  De mic am avut norocul să fiu ghidat spiritual prin lumea artei de către bunicul meu – istoric și critic de artă român. 

Pentru preluarea comunicatelor de presă răspundem la adresa de e-mail: contact@artevezi.com

Mulțumiri speicale lui Dan Benzakein (Seeds planter & lead gardener la Realities, the Romanian VR & AR Think Tank)