Website-ul ArTeVezi este o platformă de comunicare dedicată artiştilor, curatorilor, criticilor, galeriştilor, colecţionarilor de artă contemporană, experţilor în PR.cultural şi organizaţiilor de marketing creativ şi comunicare.

Ai o pasiune pentru artă  iar pentru tine este important să te oprești cu privirea asupra ei nu doar în  timpul  tău liber?  Cu alte cuvinte conștientizezi impactul pe care arta îl poate avea  în dezvoltarea economică și morală a societății? Atunci înțelegi și cât de semnificativă este arta la nivel de comunicare.

Deja te afli într-un context unde te vezi prin artă!

Elena Ghiţoiu ( PR.Cultural): „Obiectul pe care îl am în faţa mea, îl observ iar apoi îi ofer o semnificaţie, act care are la bază documentarea. Apoi îl aprob sau îl contest şi prin ceea ce iese îi dau o nouă valoare. Omul critic este cel care prin simplul act al vederii ” judecă” fără să cunoască istoricul obiectului respectiv.”

Oana Bălțatu (fotograf/grafician): Sunt interesată de tot ceea ce înseamnă forma de expresie artistică și în special de modul în care poți conceptualiza și exprima vizual un mesaj.

Colaboratori:

 Irina Mateescu: Pusă în cuvintele potrivite, gândirea stă la baza unor forme de exprimare de-a dreptul artistice. Dar care sunt cuvintele potrivite? Și cine stabilește care sunt cele nepotrivite? Anii de marketing digital mă fac să mă descriu în cuvinte cheie și englezisme: digital media buyer, strategic thinker, dreamer, happy. În curând, pe urmele antropologiei!

 Irina Gabriela-Rus: Am avut o disertație despre anxietate și râs la Francis Bacon și James Ensor. Îmi plac cuvintele hubermaniene și imaginile rizomatice. Uneori fac colaje suprarealiste inspirate de Max Ernst. Feministă. Deleuzeană. Semidoctă.

Contact

Participăm cu plăcere și moderăm cu energie pozitivă dezbateri culturale .
Susținem arta prin promovarea evenimentelor pe Website-ul ArTeVezi
Contact:
Facebook
E-mail:contact@artevezi.com
Tel:0770843462