De la coach career la art enthusiast guide, e o cale plină cu nuanțe dacă ai curajul să dai șansă  imprevizbilului. În cazul Elenei Dobre, cele două activități se adună într-o formulă constructivă și conexă: cariera are nevoie de alchimie la fel cum arta are nevoie de componente pragmatice ca să stea în picioare.  E un mix care vrea să atragă publicul în galeriile de artă alături de Elena Dobre, fondatoarea ArtCrawl Bucharest.

Pe 11 octombrie s-a lansat platforma ArtCrawl Bucharest, platforma dedicată explorării artei contemporane alături de un ghid, iar primul tur ghidat va avea loc pe 15 octombrie între 15:00 și 17:00, la Atelierele Malmaison. Participanții vor putea vizita atelierele artiștilor Lea Rasovszky, Livia Fălcaru, Giles Eldridge, dar și galeriile IVAN, Cazul 101 și Sandwich.

Ce este specific unui tur ArtCrawl este că oferă posibilitatea descoperirii artei contemporane prin tehnici de mediere culturală. Ghidul încurajează discuțiile libere și adresează întrebări, iar participanții nu au nevoie de cunoștințe în domeniul artei pentru a lua parte la tur. 

Tururile ArtCrawl durează între două și patru ore și sunt disponibile atât pentru bucureștenii care vor să descopere spații noi și să cunoască alte persoane interesate de artă, teatru, dans și meșteșug, dar și pentru cei care vizitează orașul pentru câteva zile. Acestea au loc în limba română sau în engleză, în funcție de cerere.

Sperăm să vă placă explorarea hub-ului artistic din Malmaison și să puneți un nou „pin” pe harta afectivă a Bucureștiului!